Viitorul preşedinte al Barcelonei vrea să ia imnul şi mentalitatea lui Liverpool

  • Joan Laporta a mai fost preşedintele Barcelonei în perioada 2003-2010
  • Noul preşedinte al Barcelonei va fi desemnat pe 24 ianuarie
  • Jurgen Klopp a antrenat la Mainz, Borussia Dortmund şi Liverpool
110 afișări
Imaginea articolului Viitorul preşedinte al Barcelonei vrea să ia imnul şi mentalitatea lui Liverpool

Viitorul preşedinte al Barcelonei vrea să ia imnul şi mentalitatea lui Liverpool

Când nu poţi să îi baţi, cel mai bine le preiei mentalitatea. Joan Laporta, candidat la preşedinţia Barcelonei, promite că dacă va redeveni preşedintele catalanilor, va impune la academia de juniori a clubului sloganul „You`ll Never Walk Alone”.

Este, bineînţeles, deviza şi imnul lui Liverpool, echipă care i-a învins cu 4-0 în urmă cu două sezoane şi întorceau calificarea în Champions League. Fanii Barcelonei consideră acea înfrângere un moment crucial în declinul echipei lor din ultimii ani.

Nu doar Liverpool foloseşte cântecul „You`ll Never Walk Alone”. Fanii s-au amuzat că Barca ar vrea să îşi schimbe antrenorul şi să-l aducă pe Klopp. Toate echipele antrenate de tehnicianul german au galerii care cântă imnul făcut celebru pe Anfield Road.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici