Villas-Boas: Meciul nu a reflectat calitatea celor două echipe şi a fotbalului portughez

Antrenorul Andre Villas-Boas a declarat, miercuri seară, că meciul câştigat de FC Porto cu Sporting Braga, scor 1-0, în finala Ligii Europa, nu a reflectat calitatea celor două echipe şi a fotbalului portughez.

88 afișări
Imaginea articolului Villas-Boas: Meciul nu a reflectat calitatea celor două echipe şi a fotbalului portughez

Villas-Boas: Meciul nu a reflectat calitatea celor două echipe şi a fotbalului portughez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Faptul că am câştigat este foarte important pentru FC Porto. Am arătat că această echipă are mult talent, am arătat tehnica şi munca stafului nostru. Suntem neînvinşi în cupă şi campionat şi sper că echipa va rămâne aşa şi duminică, în finala Cupei Portugaliei. A fost o finală tactică, dar nu este o surpriză la acest nivel. Spectacolul din teren nu a reflectat calitatea celor două echipe şi a fotbalului portughez. Este păcat că echipele nu şi-au arătat adevărata valoare", a declarat Villas-Boas.

El consideră normale speculaţiile privind plecarea sa şi a columbianului Radamel Falcao, care a marcat 17 goluri în Liga Europa: "FC Porto a avut un sezon incredibil, aşa că oamenii fac speculaţii. Falcao are o clauză de reziliere de o sută de milioane, este o sumă mare pe care puţini o pot plăti în zilele noastre. Vom încerca să ne păstrăm talentele. Eu, personal, sunt foarte mulţumit la FC Porto. Sunt înconjurat de cel mai bun staf şi cel mai bun preşedinte", a apreciat Villas-Boas.

Formaţia FC Porto, cu fundaşul român Cristian Săpunaru integralist, a câştigat Liga Europa, după ce a învins, miercuri, pe Dublin Arena, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa portugheză Sporting Braga, în finala competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici