Vincenzo Montella: Tătăruşanu este un mare portar şi poate fi titularul nostru

Antrenorul echipei AC Fiorentina, Vincenzo Montella, a declarat, luni, că decizia portarului Norberto Neto de a nu îşi prelungi contractul reprezintă o mare dezamăgire pentru el, tehnicianul precizând că brazilianul poate fi înlocuit de Ciprian Tătăruşanu, însă îşi mai doreşte un goalkeeper în lot.

91 afișări
Imaginea articolului Vincenzo Montella: Tătăruşanu este un mare portar şi poate fi titularul nostru

Ciprian Tatarusanu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Tătăruşanu este un mare portar şi poate fi titularul nostru. Cu toate acestea, avem nevoie de un portar. Ar fi bine să-l transferăm în această iarnă pentru a se acomoda cu grupul", a declarat Montella, într-o conferinţă de presă, potrivit Gazzetta dello Sport.

Refuzul lui Neto de a semna prelungirea înţelegerii care expiră în vară nu înseamnă neapărat că brazilianul îşi va pierde locul de titular, a precizat antrenorul.

"Fotbalul nu se încheie aici. La nivel personal este o mare dezamăgire. Este o situaţie care se întâlneşte des în fotbal. A existat dintotdeauna şi va exista şi în continuare. Acum trebuie să mă gândesc la soluţii. Trecerea lui pe banca de rezerve nu este certă, mă voi gândi la ce variante am. Totuşi, un jucător aflat la final de contract şi cu gândul în altă parte nu cred că poate da randamentul maxim. Acest «divorţ» a venit prea repede şi a creat multe disensiuni în club. Nu am niciun dubiu în privinţa profesionalismului lui Neto, el mi-a spus că va accepta alegerile pe care le voi face", a spus Montella.

Clubul Fiorentina a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că portarul Norberto Murara Neto a decis să nu îşi prelungească înţelegerea cu gruparea italiană. "ACF Fiorentina anunţă că portarul Norberto Murara Neto a informat astăzi (n.r. - sâmbătă) clubul în legătură cu intenţia sa de a nu-şi prelungi contractul cu Viola. Decizia este definitivă. Neto a dorit să precizeze că decizia sa nu are vreo motivaţie financiară, singurul motiv fiind dorinţa sa de a fi liber pentru a-şi hotărî singur viitorul", a precizat Fiorentina.

Neto juca la Fiorentina din ianuarie 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici