Vintilă şi-a reziliat contractul cu FC Viitorul, Hagi va colabora cu Ştefan Iovan şi Cristian Sava

FC Viitorul a anunţat, luni, pe pagina oficială de facebook, rezilierea contractului cu antrenorul Bogdan Vintilă, la dorinţa tehnicianului, managerul tehnic al echipei, Gheorghe Hagi, urmând să abă doi noi colaboratori, Ştefan Iovan şi Cristian Sava.

126 afișări
Imaginea articolului Vintilă şi-a reziliat contractul cu FC Viitorul, Hagi va colabora cu Ştefan Iovan şi Cristian Sava

Vintilă şi-a reziliat contractul cu FC Viitorul, Hagi va colabora cu Ştefan Iovan şi Cristian Sava (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

"Am încheiat colaborarea cu Viitorul considerând, în momentul acesta, că aşa este cel mai bine, atât pentru mine, cât şi pentru club. Îi mulţumesc lui Gică Hagi pentru tot ce a facut pentru mine şi îi urez mult succes în continuare", a spus Vintilă pentru Academia Hagi TV.

Totodată, gruparea FC Viitorul a anunţat că staff-ul tehnic al echipei a fost completat după despărţirea de Bogdan Vintilă, cu Ştefan Iovan şi Cristian Sava, care începând de luni sunt antrenori secunzi ai echipei pregătite de Gheorghe Hagi.

Din echipa tehnică mai fac parte Cristian Bălaşa (antrenor secund), Mihai Nădăban (antrenor de portari), Roberto Berruero (preparator fizic) şi Paul Ciocănescu (kinetoterapeut).

Căpitan al formaţiei Steaua când a cucerit Cupa Campionilor Europeni (1986), tehnicianul Ştefan Iovan (54 de ani) a fost secundul lui Victor Piţurcă la naţionala României, iar ulterior a devenit selecţionerul echipei naţionale Under 19. Iovan a fost înlocuit de curând din acestă ultimă funcţie de noua conducere a FRF.

Cristian Sava, în vârstă de 46 de ani, a fost jucător la Dinamo şi Rapid, în perioada 1985-1995, şi a antrenat ulterior cele cinci loturi de juniori ale naţionalei României (U15, U16, U17, U18, U19 în perioada 2005-2010).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici