Violenţe incredibile la Kiev, cu două zile înaintea finalei Ligii Campionilor. Fanii lui Liverpool, atacaţi brutal într-un restaurant: "Au venit la noi ca la nişte câini, e teribil!"

Incidente reprobabile la Kiev, cu doar două zile înaintea marii finale a Ligii Campionilor dintre Real Madrid şi Liverpool. Joi seară, fanii lui Liverpool au fost atacaţi brutal şi bătuţi măr de un grup de 20 de huligani mascaţi!

3620 afișări
Imaginea articolului Violenţe incredibile la Kiev, cu două zile înaintea finalei Ligii Campionilor. Fanii lui Liverpool, atacaţi brutal într-un restaurant: "Au venit la noi ca la nişte câini, e teribil!"

Violenţe incredibile la Kiev, cu două zile înaintea finalei Ligii Campinilor. Fanii lui Liverpool, atacaţi brutal într-un restaurant: "Au venit la noi ca la nişte câini, e teribil!"

Ajunşi la Kiev pentru a-şi urmări favoriţii în încercarea de a câştiga al şaselea trofeu al Ligii Campionilor din istorie, fanii lui Liverpool au avut parte de o surpriză neplăcută la puţin timp după ce au aterizat în capitala Ucrainei. În momentul în care se aflau într-un restaurant şi serveau cina, unii dintre ai au fost luaţi prin surprindere de un atac barbar dat de un grup de aproximativ 20 de huligani înarmaţi şi mascaţi. Prinşi pe nepregătite, englezii au încercat să se apere cu tot ce le-a ieşit în cale, de la mese la scaune, însă situaţia a degenerat rapid şi mulţi dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit informaţiilor publicate de englezii de la Mirror, atacul ar fi fost dat de un grup de ucraineni despre care nu se ştie, încă, dacă au legături cu fotbalul sau dacă fac parte din grupurile organizate de fani ai echipelor din Kiev. Însă în urma lor a rămas o scenă greu de privit cu puţin timp înaintea finalei Ligii Campionilor, mai ales că incidentele au avut loc într-un restaurant situat foarte aproape de stadionul Olimpic, care va găzdui marele meci.

Recunoscuţi la rândul lor pentru duritatea de care dau dovadă în unele momente, fanii lui Liverpool au rămas şocaţi de cele întâmplate, mai ales că incidentele reprobabile vin la fix o lună de la momentul în care un camarad de-al lor, Sean Cox (53 de ani), a fost băgat în comă după un atac dat pe străzile din Liverpool de mai mulţi ultraşi ai Romei.

Citiţi continuarea şi vedeti video pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici