Violenţe la Levski - ŢSKA: 32 de poliţişti răniţi şi 23 de fani arestaţi

Poliţia bulgară a anunţat că la derbiul oraşului Sofia dintre Levski şi ŢSKA, 32 de poliţişti au fost răniţi, din care trei grav, iar 23 de fani au fost arestaţi, informează AFP.

5 afișări

Un suporter al echipei ŢSKA, în vârstă de 25 de ani, a fost spitalizat, el având răni la nivelul capului.

Aproximativ 3.000 de fani ai formaţiei oaspete au fost constrânşi să părăsească stadionul echipei Levski la pauză, după ce un poliţist a fost rănit. Poliţiştii au fost nevoiţi să folosească tunuri de apă pentru a dispersa mulţimea în afara stadionului. Fanii au vandalizat apoi autobuzuri, maşini şi magazine.

La partida de sâmbătă au fost mobilizaţi 1.455 de poliţişti, federaţia bulgară refuzând ca meciul să fie reprogramat sau să se dispute în altă parte.

Echipele rivale Levski şi ŢSKA sunt cele mai populare din Bulgaria, iar meciurile dintre ele sunt în general marcate de violenţe. Meciul s-a încheiat cu victoria formaţiei ŢSKA, scor 3-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici