Viorel Moldovan: Ar fi o provocare pentru mine preluarea Universităţii Craiova

Antrenorul Viorel Moldovan a declarat, joi, după întâlnirea cu preşedintele Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, că se va într-o poziţie ingrată la meciul dintre craioveni şi FC Vaslui, "ca fost antrenor al Vasluiului şi posibil viitor antrenor al Craiovei".

20 afișări
Imaginea articolului Viorel Moldovan: Ar fi o provocare pentru mine preluarea Universităţii Craiova

Viorel Moldovan: Ar fi o provocare pentru mine preluarea Universităţii Craiova (Imagine: Mediafax Foto)

Viorel Moldovan a precizat că a fost invitat de Adrian Mititelu pentru a discuta despre o posibilă preluare a echipei craiovene, menţionând că acest lucru ar constitui o provocare pentru cariera sa de antrenor. "Am fost invitat azi de domnii de la Craiova, pentru a vedea baza sportivă. Am rămas impresionat, însă rămâne de văzut ce se va întâmpla. Ar fi o provocare interesantă, nu pot să spun însă mai multe lucruri, trebuie să analizez şi domnul Mititelu la fel. Există un termen limită pe care l-am fixat cu domnul Mititelu, până la care vom lua o decizie. Voi fi în tribună la meciul Universitatea Craiova - FC Vaslui şi voi fi într-o situaţie ingrată, ca fost antrenor al Vasluiului şi posibil viitor antrenor al Craiovei. Mi-aş dori, dacă este posibil, ca ambele echipe să se califice în cupele europene", a spus Moldovan la finalul întâlnirii ce a durat aproximativ trei ore.

Fostul tehnician al formaţiei FC Vaslui a adăugat că are informaţii că Adrian Mititelu negociază şi cu alţi antrenori preluarea formaţiei din Craiova. "Din câte ştiu eu, domnul Mititelu mai are şi alte variante, la fel şi eu, mai am alte două oferte, însă în zilele următoare vom lua o decizie. Sunt un antrenor liber de contract şi iau în calcul orice variantă şi intru în contact cu oricine doreşte să discutăm", a menţionat fostul internaţional.

Pe de altă parte, FC Universitatea Craiova a anunţat, pe site-ul oficial, că Viorel Moldovan este în acest moment doar unul dintre antrenorii aflaţi în vederea clubului "alb-albastru", iar discuţiile purtate astăzi între conducerea Ştiinţei şi tehnician sunt doar unele de principiu, ele urmând a fi reluate la finalul sezonului 2008-2009 al Ligii I. 

"FC Universitatea are în vedere şi alte posibile variante de antrenori care la finalul acestui sezon ar putea prelua conducerea tehnică a echipei, astfel de contacte fiind posibile cu mai mulţi tehnicieni", se mai arată pe site-ul grupării oltene.

Partida Universitatea Craiova - FC Vaslui va avea loc miercuri, 10 iunie, de la ora 20.00, în cadrul etapei a XXXIV-a, ultima, a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici