Viorel Moldovan este noul director sportiv al clubului Unirea Urziceni

Fostul atacant Viorel Moldovan a declarat, marţi, că a acceptat propunerea de a deveni directorul sportiv al clubului Unirea Urziceni, precizând că în următoarele zile urmează să semneze contractul.

4 afișări
Imaginea articolului Viorel Moldovan este noul director sportiv al clubului Unirea Urziceni

Viorel Moldovan este noul director sportiv al clubului Unirea Urziceni

"M-am înţeles cu domnul Bucşaru, am bătut palma, pot să spun că sunt noul director sportiv al Urziceniului. Contractul nu l-am semnat deocamdată, dar totul e pus la punct. Probabil va fi pe o perioadă determinată. Eu sunt mulţumit de condiţiile pe care mi le-au oferit. La Urziceni e vorba de un proiect foarte interesant, pe termen lung. Se propun lucruri ambiţioase care după câte văd se vor realiza", a spus Moldovan.

Fostul director sportiv al FC Rapid a menţionat că se bucură că va colabora cu doi dintre foştii săi colegi de la echipa naţională a României. "Sunt sigur că totul va fi bine. Mă bucur că voi lucra cu foştii mei colegi Dan Petrescu şi Stelică (n.r. - Bogdan Stelea). Deocamdată lotul e complet, nu mi s-a cerut să aduc niciun jucător pe moment. Eu voi aduce ce jucător vrea antrenorul când va fi nevoie. Îmi voi folosi toate relaţiile pe care le am pentru a face lucrul ăsta", a adăugat Viorel Moldovan.

Fostul atacant a mai adãugat faptul că a renunţat la funcţia de director sportiv la FC Rapid, deoarece încurca prea multă lume la gruparea giuleşteană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici