Viorel Moldovan: Nu mă sperie obiectivul

Antrenorul Viorel Moldovan a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că nu îl sperie obiectivul fixat (clasarea în primele cinci echipe ale Ligii I), pentru că altfel nu ar mai fi acceptat oferta venită din partea finanţatorului clubului FC Vaslui, Adrian Porumboiu.

8 afișări
Imaginea articolului Viorel Moldovan: Nu mă sperie obiectivul

Viorel Moldovan: Nu mă sperie obiectivul

Îmi doream foarte mult să debutez în această meserie şi cred că aici, la Vaslui, am toate condiţiile pentru acest lucru. Nu mă sperie obiectivul pentru că altfel nu aş mai fi venit la Vaslui. Pornim totul de la zero, jucătorii trebuie să uite ce a fost până ieşri şi să se concentreze la ceea ce va fi de mâine încolo. Voi fi foarte exigent şi cred că participarea într-o cupă europeană nu este o misiune imposibilă", a spus Moldovan.

Viorel Moldovan a precizat a discutat deja cu jucătorii, urmând ca în această seară să efectueze deja primul antrenament. "Mă bucur că sunt aici, la Vaslui, şi că domnul Porumboiu a reuşit a treia oară să mă convingă să accept. Este o onoare pentru mine şi sunt conştient ceea ce mă aşteaptă. Cred în potenţialul jucătorilor şi în echipă şi cred că putem realiza multe lucruri frumoase la Vaslui. FC Vaslui nu trece printr-o perioadă prea bună şi de aceea trebuie să aduc acel entuziasm de care are nevoie. Deja am avut primele discuţii cu jucătorii şi cred că mi-au recepţionat mesajul pe care le-am transmis", a menţionat fostul internaţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici