Viorel Moldovan pregătit să plece în vacanţă cu familia, dacă va fi demis

Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat, marţi, că dacă va fi demis în cazul în care nu va reuşi calificarea în finala Cupei României, atunci va pleca împreună cu familia pe o insulă, unde va face scufundări.

23 afișări
Imaginea articolului Viorel Moldovan pregătit să plece în vacanţă cu familia, dacă va fi demis

Viorel Moldovan pregătit să plece în vacanţă cu familia, dacă va fi demis (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu mă tem la ce mă aşteaptă în cazul în care nu ne vom califica în finala Cupei României. Domnul Porumboiu va decide. Nu voi fi nici primul şi nici ultimul antrenor destituit. Dacă mă va da afară, mă voi duce cu familia pe o insulă şi voi face scufundări în mare. Oricum, nu am ce să-mi reproşez pentru că mă împac cu munca şi mă dedic trup şi suflet în ceea ce fac”, a declarat Viorel Moldovan.

Tehnicianul vasluienilor crede, totuşi, în calificarea echipei sale şi este convins că adversara din semifinalele competiţiei, CFR Cluj, poate fi învinsă. "Am demonstrat că avem potenţial. Trebuie să jucăm la capacitate maximă şi să speculăm la maximum perioada proastă prin care trece CFR Cluj. Jucătorii trebuie să conştientizeze că au o şansă enormă să joace în Cupa UEFA”, a conchis Moldovan.

FC Vaslui va întâlni miercuri, de la ora 20.45, pe terenul celor de la Unirea Urziceni, formaţia CFR Cluj, în semifinalele Cupei României la fotbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici