Visul frumos s-a terminat pentru Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea (33 de ani, 24 WTA) a fost învinsă în „optimile” turneului de la Miami de Danielle Collins (30 de ani, 53 WTA), scor 4-6, 2-6.

1187 afișări
Imaginea articolului Visul frumos s-a terminat pentru Sorana Cîrstea

În faţa lui Collins nimic n-a mers conform planului. Serviciul americancei a pus-o constant în dificultate pe Sorana. În actul inaugural a fost o defensivă continuă şi epuizantă. Măcinată de loviturile năprasnice de forehand, sportiva „tricoloră” a cedat setul după 40 de minute.

58% a fost procentajul punctelor câştigate de Sorana cu primul serviciu. Collins a fost net superioară, 74%

Collins n-a lăsat nimic la voia întâmplării, a continuat să dea cât de tare poate. A găsit des liniile terenului şi biletul către sferturile de finală. Acolo va da peste Caroline Garcia (27 WTA). Franţuzoaica a trecut de altă americancă, Coco Gauff (3 WTA), scor 6-3, 1-6, 6-2.

Sorana pleacă de la Miami cu un cec în valoare de 101.000 dolari şi 120 de puncte WTA. N-a reuşit să apere semifinala făcută anul trecut.

Va pierde cel puţin 3 locuri în ierarhia mondială. Într-un clasament live, virtual, Cîrstea ocupă locul 27. Poate fi depăşită şi de Victoria Azarenka, în funcţie de parcursul bielorusei la Miami.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici