Visul lui Chivu: o finală Inter - Roma în LC

Fundaşul Cristian Chivu a declarat, într-un interviu acordat cotidianului Corriere dello Sport, că visul său este ca actuala sa echipă, Internazionale Milano, şi fosta sa formaţie, AS Roma, să se întâlnească în finala Ligii Campionilor.

1 afișare
Imaginea articolului Visul lui Chivu: o finală Inter - Roma în LC

Visul lui Chivu: o finală Inter - Roma în LC

"Visul meu este ca Internazionale Milano şi AS Roma să joace finala Ligii Campionilor în acest sezon, la Moscova. Ar fi o mare plăcere să mă reîntâlnesc cu foştii mei colegi", a spus Chivu citat de site-ul goal.com.

Fotbalistul român crede că AS Roma poate trece de Real Madrid, în optimile Ligii Campionilor. "Real este o mare echipă, care a obţinut rezultate importante, dar Roma poate produce surpriza", spune Chivu.

Întrebat cum a perceput acuzaţiile căpitanului echipei AS Roma, Francesco Totti, la adresa arbitrilor italieni, potrivit cărora aceştia ajută Interul, Chivu a răspuns: "Sunt declaraţiile lui şi trebuie să le respectăm. A vorbit ca un căpitan de echipă. Chiar dacă a creat multă rumoare, nu voi cădea în capcana declaraţiilor lui".

Fundaşul campioanei Italiei a adăugat că nici atunci când evolua la AS Roma nu credea că Inter este ajutată de arbitri: "În sezonul 2006-2007, Inter a câştigat 17 partide consecutiv şi a demonstrat că este foarte puternică. Este mai puternică decât toate celelalte şi în acest moment", a precizat internaţionalul român.

Internazionale Milano va întâlni, marţi, în deplasare, formaţia Liverpool, în optimile de finală ale Ligii Campionilor, în timp ce AS Roma va juca, miercuri, pe teren propriu, cu Real Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici