Vladimir Klitschko l-a învins prin KO pe australianul Alex Leapai

Pugilistul ucrainean Vladimir Klitschko şi-a păstrat titlurile WBA, IBF şi WBO la categoria grea, după ce l-a învins, sâmbătă, la Oberhausen (Germania), prin KO în repriza a cincea pe australianul Alex Leapai.

188 afișări
Imaginea articolului Vladimir Klitschko l-a învins prin KO pe australianul Alex Leapai

Vladimir Klitschko (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Klitschko, în vârstă de 38 de ani, a obţinut a 62-a victorie din carieră şi a 53-a înainte de limită.

"Nu a fost uşor, pentru că mintea mea a fost în Ucraina şi la ce se întâmplă acolo. Sper ca politicienii din ţara mea să găsească o soluţie paşnică. Sunt mândru de poporul meu", a declarat Klitschko după victorie, purtând drapelul naţional.

Vladimir Klitschko l-a avut în colţul său pe fratele mai mare Vitali, campion la categoria grea în versiunea WBC şi care în acest moment este implicat în viaţa politică din Ucraina. "Inimea mea este în Ucraina, dar trebuie să fiu alături de fratele meu când luptă", a spus Vitali Klitschko a cărui soţie, Natalia, a cântat imnul Ucrainei înaintea meciului purtând o rochie în culorile naţionale.

Alex Leapai, în vârstă de 34 de ani, a suferit a patra sa înfrângere la profesionişti.

La întâlnirea de la Oberhausen au fost prezenţi şi doi pretendenţi la centurile lui Vladimir Klitschko, americanul Shanon Briggs şi germanul Emanuel Charr.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici