Voina: Nu am fost consecvenţi cât ar fi trebuit

Antrenorul naţionalei de handbal feminin a României, Radu Voina, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că oricât de dureroasă este înfrângerea cu Danemarca din seara precedentă, trebuie uitată pe moment şi concentrarea trebuie să fie maximă pentru meciul cu Serbia, de sâmbătă.

22 afișări
Imaginea articolului Voina: Nu am fost consecvenţi cât ar fi trebuit

Voina: Nu am fost consecvenţi cât ar fi trebuit (Imagine: Viorel Dudau/Mediafax Foto)

"Am fi vrut cu toţii să fie bine la meciul cu Danemarca, am făcut tot ce am putut, dar nu am dat dovadă de aceeaşi consecvenţă, nu cât ar fi trebuit. Acum trebuie lăsat totul deoparte, trebuie uitat pentru moment acest meci şi să privim către cel cu Serbia, de sâmbătă. Asta e situaţia, ne-am făcut viaţa grea şi tot noi trebuie să ne revenim", a declarat antrenorul Radu Voina.

Voina a făcut referiri şi la huiduielile de care a avut parte echipa României, încă de la prezentarea oficială, la meciul cu Danemarca de joi seara (scor 22-25). "Nu am auzit niciodată astfel de manifestări, la niciun meci care implica publicul danez. A fost prima dată când am auzit felul în care a fost incitat publicul danez să huiduie. Şi-au luat toate măsurile ca să irite, să enerveze şi, nu vreau să comentez arbitrajul, dar atmosfera din sală s-a potrivit foarte bine cu felul în care am fost arbitraţi".

Radu Voina a mai spus că jucătoarele, oricât ar fi de supărate, trebuie să-şi revină înaintea meciului de sâmbătă, cu Serbia, ultimul din grupa A preliminară, care trebuie câştigat.

După două meciuri susţinute în grupa A (30-26 cu Spania şi 22-25 cu Danemarca), România se află pe locul II, cu 2 puncte, după echipa nordică (4 puncte), deja calificată în grupele principale, dar înaintea Spaniei (2) şi a Serbiei (0).

Partida cu Serbia va avea loc sâmbătă, de la ora 19.45, al doilea meci al grupei A fiind programat între Spania şi Danemarca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici