Voina: Nu m-am decis dacă rămân la Oltchim

Tehnicianul Radu Voina a declarat că nu a decis încă dacă rămâne la Oltchim Râmnicu Vâlcea în sezonul viitor, urmând să ia această hotărâre după meciurile naţionalei României cu Portugalia şi Elveţia, în preliminariile CE de handbal feminin.

23 afișări
Imaginea articolului Voina: Nu m-am decis dacă rămân la Oltchim

Voina: Nu m-am decis dacă rămân la Oltchim (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Nu m-am decis. Am avut o discuţie scurtă cu cei din conducere. Nu am putut vorbi mai mult pentru că am fost prins cu naţionala. Mă voi decide după cele două meciuri pe care le mai avem. Sincer să fiu, în acest moment nici nu ştiu ce răspuns să dau", a declarat Voina.

Altfel, Voina a anunţat lotul care va face deplasarea în Portugalia pentru meciul de la Leiria din preliminariile Campionatului European de handbal feminin. Selecţionerul le-a lăsat acasă pe Ramona Maier, uşor accidentată şi pe Florina Zamfir.

Lotul care face deplasarea în Portugalia: Paula Ungureanu, Mihaela Smedescu; Valentina Elisei Ardean, Iulia Puşcaşu, Nicoleta Dincă, Oana Manea, Ionela Stanca, Cristina Vărzaru, Ramona Maier, Ada Nechita, Cristina Neagu, Narcisa Lecuşanu, Ada Moldovan, Melinda Geiger, Patricia Vizitiu, Mihaela Tivadar.

Echipa României mai are de disputat două meciuri în grupa I, cu Portugalia în deplasare (26 mai) şi cu Elveţia, la Tg. Mureş (29 mai). Tricolorele se clasează pe locul doi în grupă, cu 5 puncte, după liderul Ucraina, cu 7.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici