Vrancea: Antrenor de baschet, mort în timpul Campionatului Naţional U16 masculin

Antrenorul echipei de baschet Phoenix Galaţi, Dalibor Destanovic, a murit marţi la Focşani, unde are loc Turneul Final B al Campionatului Naţional U16 masculin.

811 afișări
Imaginea articolului Vrancea: Antrenor de baschet, mort în timpul Campionatului Naţional U16 masculin

Vrancea: Antrenor de baschet, mort în timpul Campionatului Naţional U16 masculin

„Veste extrem de tristă venită de la Focşani, locul de desfăşurare a Turneului Final B al Campionatului Naţional U16 masculin: inima antrenorului echipei Phoenix Galaţi, Dalibor Destanovic, a încetat să mai bată în primul sfert al meciului pe care echipa moldavă o disputa cu Ştiinţa Bucureşti”, a anunţat federaţia Română de Baschet.

Conform acesteia, antrenorul sârb activa din 2016 în baschetul românesc.

„Suntem şocaţi şi împietriţi de durere, nedumeriţi şi revoltaţi din cauza veştii care a căzut ca un trăznet: coach Dixon nu mai este printre noi! Gândurile noastre se îndreaptă spre familia greu încercată, ca de altfel toată familia baschetului gălăţean!”, se arată şi pe pagina de Facebook a clubului Phoenix Galaţi.

Potrivit IPJ Vrancea, marţi după-amiază, la o unitate şcolară din Focşani, unde avea loc o competiţie naţională de baschet, a fost solicitată intervenţia ambulanţei pentru un bărbat în vârstă de 45 ani.

Acesta a fost preluat în stare de inconştienţă şi transportat la UPU din cadrul Spitalului Judeţean Focşani, ulterior fiind constatat decesul acestuia.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care a intervenit decesul, transmit poliţiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici