Vrei să mergi la Supercupa României CFR Cluj-Universitatea Craiova? Iată cum se obţin biletele şi ce reguli trebuie să respecţi

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a publicat miercuri ghidul suporterilor la Supercupa România, CFR Cluj-Universitatea Craiova, care se va desfăşura sâmbătă, de la ora 20.00, pe Arena Naţională.

608 afișări
Imaginea articolului Vrei să mergi la Supercupa României CFR Cluj-Universitatea Craiova? Iată cum se obţin biletele şi ce reguli trebuie să respecţi

Vrei să mergi la Supercupa României, CFR Cluj-Universitatea Craiova? Iată cum se obţin biletele şi ce reguli trebuie să respecţi

Potrivit FRF, partida dintre campioana României şi câştigătoarea Cupei României se va juca pe Arena Naţională, cu suporteri în tribune. Biletele care costă 30 de lei la peluze şi 60 de lei la tribune.

Acestea vor putea fi cumpărate şi de la casieria Arenei Naţionale din bulevardul Basarabia vineri, între orele 10.00 şi 18:00, şi sâmbătă, între orele 12.00 şi 20.00.

FRF a anunţat care sunt obligaţiile spectatorilor:

–să respecte cu stricteţe măsurile stabilite de organizatori şi de forţele de ordine.

–să prezinte, la intrarea în arenă, documentele de acces, actele de identitate şi documentele medicale stipulate în legislaţia în vigoare referitoare la Covid; la solicitarea forţelor de ordine/stewarzilor, sunt obligaţi să prezinte materialele de publicitate vizuală aflate asupra lor. La punctele de prefiltrare de la porţile complexului, spectatorii sunt obligaţi să prezinte dovada vaccinării, a testării PCR (72 ore) sau a testării rapide (24 ore). La punctele de acces în stadion, în zona turnichetelor, spectatorii vor intra câte unul, având obligaţia să păstreze distanţa minimă de 1,5 metri unul în spatele celuilalt pe tot traseul de acces.

–să nu introducă în incinta stadionului niciun fel de inscriptii, embleme, pancarte, bannere, afişe sau alte suporturi care conţin texte, litere, simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conţinut obscen sau care sunt interzise de Ghidul FARE; sunt permise doar steagurile celor două echipe combatante şi drapelul naţional, arborate pe suport din material plastic; Nu sunt acceptate bannerele de dimensiuni mari care obtureaza vizibilitatea.

–să nu introducă şi să nu afişeze insemne, să nu scandeze sloganuri cu caracter politic.

–să se supună controlului corporal sumar; refuzul de a fi controlat atrage după sine interdicţia de a intra în stadion la acest meci. Spectatorilor le este permis accesul în arenă doar cu genţi/bagaje mai mici sau egale cu o foaie de hârtie A4.

–să nu pătrundă în incinta Arenei Naţionale sub influenţa drogurilor şi a substanţelor psihotrope, în stare vădită de beţie, să nu introducă şi să nu consume în stadion băuturi alcoolice.

–să ocupe locul înscris pe bilet şi să respecte înscrisurile de pe scaunele pe care este interzis a se sta.

–să nu fumeze în spaţiul tribunelor; interdicţia este valabilă şi pentru persoanele care folosesc ţigara electronică. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate în spatele Tribunei Est/a II-a şi în spatele peluzelor.

–să nu escaladeze gardul care delimitează suprafaţa de joc şi nici gardurile interioare de separare a sectoarelor.

–să nu arunce asupra spectatorilor, oficialilor, jucătorilor, forţelor de ordine sau în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc.

–să nu săvârşească fapte, acte sau gesturi obscene, să nu profereze ori să scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare, precum şi alte ameninţări cu acte de violenţă împotriva celorlalţi spectatori, oficiali, jucători sau a bunurilor acestora; să nu scandeze refrene injurioase sau defăimătoare.

–să nu ameninţe cu acte de violenţă forţele de ordine.

–să nu deţină artificii, pocnitori sau alte materiale pirotehnice care emit foc, fum sau gaz.

–să nu introducă nici un fel de recipient pentru lichide, confecţionat din material plastic, sticlă sau similare (sticle, cutii, pet-uri, spray-uri, parfumuri etc).

–să nu provoace şi să nu participe la scandal sau la acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice, să nu scandeze injurii, expresii jignitoare ori vulgare la adresa celorlalţi spectatori, a oficialilor sau a jucătorilor.

–să nu se implice în nici un fel de discriminare de rasă, etnică sau religioasă, să nu promoveze în nicio formă persoane vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii ori adepte ale ideologiei fasciste.

–să nu folosească dispozitive cu LASER.

–să nu îşi ascundă faţa cu articole de îmbrăcăminte sau alte accesorii cu intenţia de a împiedica identificarea, cu excepţia măştii de protecţie, impusă de legislaţia sanitară în vigoare.

–să nu scrie, să nu deseneze pe pereţii sau pe gardurile stadionului, să nu dezlipească, să nu distrugă reclamele, anunţurile sau afişele expuse, să nu deterioreze, să nu ridice sau să nu mute semnele sau indicatoare amplasate de organizator.

–să nu distrugă ori să nu degradeze scaunele, balustradele sau alte elemente de mobilier.

–să nu aibă asupra lor obiecte care ar putea fi aruncate în terenul de joc (briceaguri, bile etc.) şi nici obiecte de dimensiuni considerabile care ar putea fi folosite ca arme (umbrele, suporturi pentru steaguri confecţionate din orice alt material exceptând plasticul, căşti moto, huse pentru aparatura electronică etc.)

–să nu distrugă, să nu degradeze scaunele.

–să nu staţioneze pe scări, pe căile de acces sau în dreptul căilor de evacuare.

–să părăsească imediat stadionul în cazul măsurii de evacuare impusă de forţele de ordine.

De asemenea, conform FRF, coregrafia pregatită de grupurile de suporteri ale celor două echipe va fi aprobată de către delegatul de joc, la şedinţa de organizare care va avea loc în ziua meciului.

În plus faţă de cele menţionate anterior, sunt interzise în Arena Naţională următoarele: tricouri sau alte elemente de vestimentaţie inscripţionate cu litere, cuvinte, texte, simboluri sau imagini care – în opinia organizatorului – au conţinut obscen, discriminatoriu sau provocator, care incită la denigrarea ţării, la xenofobie, la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă, ori ale căror subînţelesuri duc spre aceleaşi fapte interzise şi înscrise în textul de mai sus.

De asemenea, sunt interzise arme, muniţii, torţe, materiale explozive, incendiare sau fumigene, dipozitive de şocuri electrice, orice fel de recipient cu gaze toxice, lacrimogene, halucinogene, sau substanţe incendiare, cuţite, şişuri ori alte obiecte confecţionate special să taie sau să rănească, aparate foto profesionale şi/sau camere de filmat profesionale, umbrele, vuvuzela, tobe cu ambele feţe închise; sunt permise numai tobele cu o singură faţă, portavocile şi staţiile de amplificare şi animale de companie.

Organizatorii recomandă grupurilor de suporteri ale celor două echipe, deţinători de bilete în cele două peluze, să intre în Complexul Arenei Naţionale astfel:

Suporterii CFR Cluj, pe ruta: Şos. Mihai Bravu (sau Bd. Chişinău) – Bd. Basarabia – Porţile B şi C.

Suporterii Universităţii Craiova, pe ruta: Şos. Iancului (sau Şos. Pantelimon) – Bd. Pierre de Coubertin – Porţile G şi H.

Porţile Arenei Naţionale se vor deschide la ora 18.00. Suporterii sunt rugaţi să meargă din timp la stadion pentru a evita formarea ambuteiajelor şi pentru a participa astfel la fluidizarea accesului în arenă, în zona turnichetelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici