Walter Novellino a refuzat oferta de a pregăti echipa CFR Cluj. El preferă să antreneze în Italia

Tehnicianul Walter Novellino a declarat, joi, agenţiei Calciomercato, că a avut o ofertă din partea grupării CFR Cluj, dar a refuzat-o preferând să antreneze în Italia.

76 afișări
Imaginea articolului Walter Novellino a refuzat oferta de a pregăti echipa CFR Cluj. El preferă să antreneze în Italia

Walter Novellino (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am preferat să rămân alături de familia mea. Le mulţumesc oficialilor CFR Cluj pentru că s-au gândit la mine, dar prefer să rămân în Italia şi să aştept o ofertă de la un club de-al nostru", a declarat antrenorul, potrivit calciomercato.com.

Calciomercato a mai scris că şi antrenorul Pasquale Marino i-a refuzat pe cei de la CFR.

Novellino, în vârstă de 59 de ani, a mai antrenat, printre altele, echipele Perugia, Napoli, Piacenza, Sampdoria, Torino şi Reggina. Ultima formaţie pe care a pregătit-o a fost Livorno, până la finalul anului 2011, când şi-a reziliat contractul.

Miercuri, tehnicianul Ioan Andone şi-a încetat colaborarea cu gruparea CFR Cluj, în urma rezultatelor slabe înregistrate de formaţia ardeleană în primele 12 etape ale Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici