Wayne Rooney a înscris un gol de la peste 60 de metri în meciul DC United - Orlando City

Wayne Rooney (33 de ani) a înscris un gol extraordinar, joi, în meciul echipei sale, DC United, contra celor de la Orlando City, scor 1-0, din campionatul nord-american de fotbal.

160 afișări
Imaginea articolului Wayne Rooney a înscris un gol de la peste 60 de metri în meciul DC United - Orlando City

Wayne Rooney a înscris un gol de la peste 60 de metri în meciul DC United - Orlando City

Fostul jucător de la Manchester United şi Everton l-a văzut ieşit din poartă pe portarul oaspeţilor şi a decis să şuteze din propria jumătate. Mingea l-a depăşit pe Brian Rowe, iar Rooney a reuşit unul dintre cele mai spectaculoase goluri din cariera sa.

A fost unicul gol al partidei de la Washington, DC United obţinând victoria. Echipa lui Rooney ocupă locul trei în Conferinţa de Est, cu 30 de puncte acumulate în 18 partide.

Wayne Rooney evoluează din iulie 2018 la DC United, pentru care a înscris deja 22 de goluri în 39 de apariţii. În acest sezon, acesta a înscris de 10 ori în 18 meciuri.

Englezul a fost unul dintre jucătorii emblematici ai lui Manchester United, atacantul evoluând în 559 de meciuri şi reuşind 253 de goluri. Rooney şi-a trecut în cont numeroase trofee, precum Liga Campionilor şi de cinci ori titlul în Premier League.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici