Wesley: Am purtat discuţii cu Steaua şi CFR Cluj, dar FC Vaslui a venit cu cea mai bună ofertă

Atacantul brazilian al echipei FC Vaslui, Wesley Lopes, a declarat, marţi, după ce şi-a prelungit contractul pentru încă trei sezoane, că a mai avut discuţii cu formaţiile Steaua Bucureşti şi CFR Cluj, da gruparea moldavă a venit cu cea mai bună ofertă.

21 afișări
Imaginea articolului Wesley: Am purtat discuţii cu Steaua şi CFR Cluj, dar FC Vaslui a venit cu cea mai bună ofertă

Wesley: Am purtat discuţii cu Steaua şi CFR Cluj, dar FC Vaslui a venit cu cea mai bună ofertă (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Sunt foarte fericit. Am să mă pregătesc foarte bine, pentru că urmează un retur de campionat greu. Este bine pentru mine şi pentru FC Vaslui că am semnat prelungirea contractului. Domnul Porumboiu a vorbit cinci minute cu mine şi am semnat contractul. Nu e vorba de bani, pentru că aici, la Vaslui, este viaţa şi casa mea. Am mai purtat discuţii cu Steaua Bucureşti şi CFR Cluj, dar FC Vaslui a venit cu cea mai bună ofertă", a spus Wesley.

Tehnicianul vasluienilor, Viorel Hizo, s-a arătat bucuros de faptul că Wesley şi-a prelungit contractul:

"Sper ca această prelungire să-i aducă linişte şi suport moral pentru a ne ajuta să ne îndeplinim obiectivul de a câştiga campionatul. Este un câştig pentru FC Vaslui faptul că Wesley şi-a prelungit contractul. Dacă rămânea doar cu cele şase luni de contract pe care le mai avea cu Vasluiul nu ar fi avut liniştea şi starea de spirit de a juca".

Atacantul brazilian Wesley Lopes, care intrase în ultimele şase luni de contract, şi-a prelungit înţelegerea cu FC Vaslui pentru încă trei sezoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici