West Ham a ajuns la un acord de 30 de milioane de lire sterline cu Manchester United pentru Harry Maguire

Manchester United a ajuns la un acord pentru vânzarea lui Harry Maguire la West Ham United pentru o sumă de 30 de milioane de lire sterline, au confirmat surse pentru 90min.

152 afișări
Imaginea articolului West Ham a ajuns la un acord de 30 de milioane de lire sterline cu Manchester United pentru Harry Maguire

Sursa: AP / Mediafax Foto

Internaţionalul englez a fost îndepărtat din funcţia de căpitan al clubului luna trecută, Bruno Fernandes preluând rolul pe Old Trafford.

90min a dezvăluit luni că West Ham a făcut o ofertă de 30 de milioane de lire sterline pentru Maguire, viitorul său pe termen lung la United fiind incert, dar oferta a fost respinsă la momentul respectiv.

O parte din motivul pentru care United a respins această ofertă a fost convingerea că Hammers nu vor putea satisface pretenţiile salariale ale lui Maguire, dar după ce West Ham i-a informat miercuri pe Diavolii Roşii că sunt dispuşi să îşi modifice oferta de contract pentru fundaşul central, cele două cluburi au ajuns la un acord.

Deşi Maguire nu a fost 100 la sută convins să părăsească Man Utd în această fereastră de transfer, 90min susţine însă că acum este deschis la o mutare şi se pare că va accepta oferta lui West Ham.

În cazul în care Maguire va definitiva transferul, United va avea o pierdere de 50 de milioane de lire sterline pentru jucătorul în vârstă de 30 de ani, după ce în 2019 transferului său de la Leicester City l-a făcut cel mai scump fundaş din istoria fotbalului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici