West Ham învinge Everton în deplasare şi produce prima surpriză a anului în Anglia

  • Stadionul Goodison Park a găzduit prima partidă a anului 2021 într-un campionat european.
  • Everton şi West Ham United s-au confruntat în etapa a 17-a a Premier League.
  • În Europa s-au mai jucat meciuri doar în ligile inferioare din Anglia şi Scoţia.
446 afișări
Imaginea articolului West Ham învinge Everton în deplasare şi produce prima surpriză a anului în Anglia

Partida dintre Everton şi West Ham United a fost anostă, în prima repriză înregistrându-se în statistica meciului un singur şut pe poartă, de altfel şi singura ocazie concretă de gol ce a aparţinut gazdelor.

Partea secundă a fost uşor mai animată. Everton a dominat teritorial şi a avut o posesie superioară, totuşi sigura ocazie de gol le-a aparţinut oaspeţilor, din lovitură liberă.

Cu 4 minute înainte de expirarea timpului regulamentar, West Ham a marcat unicul gol al meciului prin Tomas Soucek (0-1, min. 86).

Oaspeţii ar fi putut majora scorul în minutul 90+3, dar Lanzini a şutat neglijent din situaţie ideală.

Premier League mai are programate în etapa cu numărul 17 încă 4 partide sâmbătă şi 3 duminică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici