West Ham United întâmpină dificultăţi în a primi licenţa UEFA

Federaţia Engleză de Fotbal a anunţat, vineri, că gruparea West Ham United ar putea să nu primească licenţa UEFA, care permite echipei să participe în cupele europene, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă clubul englez, informează AFP.

3 afișări

"După examinarea cererii clubului West Ham United, gruparea nu a primit nici până astăzi licenţa UEFA, necesară pentru a participa în sezonul viitor al Cupei UEFA, dacă se va califica", se arată într-un comunicat al FA. O reuniune de conciliere este programată să aibă loc pe 26 mai, în cadrul căreia West Ham trebuie să prezinte documentele contabile solicitate.

Proprietarul clubului englez, islandezul Bjorgolfur Gudmundsson, se confruntă cu grave probleme financiare din cauza crizei mondiale. Acesta ar dori să vândă clubul, însă nu a primit nicio ofertă concretă în acest sens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici