West Ham vrea să-l împrumute pe Mutu de la Fiorentina

Antrenorul echipei West Ham United, Gianfranco Zola, vrea să-l împrumute pe atacantul român al echipei Fiorentina, Adrian Mutu, în timp ca acesta să fie disponibil pentru meciul din etapa a XXII-a a Premier League, în compania grupării Aston Villa, informează Dailystar.

17 afișări
Imaginea articolului West Ham vrea să-l împrumute pe Mutu de la Fiorentina

West Ham vrea să-l împrumute pe Mutu de la Fiorentina (Imagine: Mediafax Foto)

West Ham United ocupă poziţa a 17-a în Anglia, cu 18 puncte după 20 de meciuri.

Presa din Anglia a notat că atacantul român al echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, s-a aflat pe lista jucătorilor doriţi de West Ham şi la sfârşitul anului 2009, fapt negat însă de Gianluca Nani, directorul sportiv al grupării West Ham United.

Conform presei internaţionale, Mutu este dorit în Anglia (Manchester City sau West Ham United), în Rusia (Zenit Sankt Petersburg), dar şi de tehnicianul Cosmin Olăroiu la echipa sa, Al-Saad, din Qatar.

Potrivit presei italiene, Mutu vrea să-şi prelungească acordul cu Fiorentina cel puţin până în 2013.

Mutu a revenit, miercuri, într-un meci oficial al Fiorentinei cu formaţia şi a reuşit să marcheze un gol în victoria din deplasare, scor 5-1, în compania grupării Siena. El fusese indisponibil de la începutul lunii noiembrie, când a fost supus unei intervenţii chirurgicale într-o clinică din Florenţa, la meniscul medial al genunchiului drept.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici