Wimbledon 2019. Gigi Becali se „roagă în lacrimi pentru Simona Halep” : Vreau s-o bată măr pe Serena, am oftică mare pe ea

Gigi Becali (61 de ani) este un mare susţinător al Simonei Halep (27 de ani, nr. 7 WTA) şi spune că va urmări finala feminină de la Wimbledon, disputată între Halep şi Serena Williams (37 de ani, nr. 10 WTA). Patronul FCSB a mărturisit că se ”ruga în lacrimi pentru ea” din închisoare.

817 afișări
Imaginea articolului Wimbledon 2019. Gigi Becali se „roagă în lacrimi pentru Simona Halep” : Vreau s-o bată măr pe Serena, am oftică mare pe ea

Wimbledon 2019 | Gigi Becali: Vreau s-o bată măr pe Serena, am oftică mare pe ea

Omul de afaceri a spus că îşi doreşte ca Simona Halep să o învingă pe Williams, pentru că are ”oftică mare” pe sportiva americană.

“Rugăciunea e de la început până la final. Mai mult mă concentrez la rugăciune decât la jocul ei. Eu mă uitam la ea din puşcărie şi mă rugam în lacrimi. Îmi părea rău de ea. Spuneam 'Doamne dă să joace într-o finală de Grand Slam şi să o bată pe Serena'. Să o bată pe Serena o dată, dar să o bată rău şi după aia nici nu o să mă mai uit la ea. Am o oftică mare pe Serena. Vreau să fie bătută măr”, a declarat Gigi Becali, pentru Pro X.

TITLURILE ZILEI

Simona Halep a învins-o doar o dată pe Serena Williams. Acest lucru s-a întâmplat la Turneul Campioanelor, în anul 2014, când românca s-a impus cu scorul de 6-3, 6-0.

Ultima oară, cele două sportive s-au întâlnit la Australian Open 2019, când Serena a câştigat cu scorul de 6-1, 4-6, 6-4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici