Wimbledon 2019. Mats Wilander, despre meciul Simonei Halep din finala turneului: Dacă Serena serveşte bine, va fi foarte greu

Fostul jucător de tenis Mats Wilander a preconizat că Simona Halep va avea un meci foarte dificil, sâmbătă, contra Serenei Williams, în finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, precizând că nu jucătoarea de tenis din România va dicta punctele partidei.

8399 afișări
Imaginea articolului Wimbledon 2019. Mats Wilander, despre meciul Simonei Halep din finala turneului: Dacă Serena serveşte bine, va fi foarte greu

Wimbledon 2019. Mats Wilander, despre meciul Simonei din finala turneului: Dacă Serena serveşte bine, va fi foarte greu

Simona Halep (27 de ani, nr. 7 WTA) a învins-o, joi, 11 iulie, pe jucătoarea din Ucraina Elina Svitolina (24 de ani, nr. 8 WTA), cu scorul de 6-1, 6-3, într-o partidă care a durat 74 de minute. Astfel, sportiva din România a reuşit, pentru întâia oară, calificarea în finala turneului de la Wimbledon.

Halep o va întâlni, în finală, pe Serena Williams (37 de ani, nr. 10 WTA), care a reuşit să câştige, cu scorul de 6-1, 6-2, pe Barbora Strycova (33 de ani, nr. 55 WTA).

Mats Wilander a vorbit despre finala feminină de la Wimbledon din acest an, atrăgând atenţia asupra faptului că, împotriva Serenei Williams, Halep va avea o misiune foarte dificilă.

”Va fi un meci foarte tare cu Simona Halep. Serena Williams şi-a ridicat foarte mult nivelul în ultima perioadă. Ambele joacă din ce în ce mai bine. Va fi însă complet diferit în finală. De ce? Halep nu va mai dicta punctele sâmbătă. Dacă Serena serveşte bine, va fi foarte greu. Cred că Serena va ataca foarte mult serviciul secund al Simonei”, a spus comentatorul Eurosport.

Wilander s-a arătat impresionat de jocul Simonei Halep arătat în semifinala cu Elina Svitolina.

”A fost fantastic ce a făcut. Se simte foarte bine pe iarbă. Se află într-un moment extraordinar. E o zi mare pentru tenisul din România”, a declarat Wilander.

Finala dintre Simona Halep şi Serena Williams se va desfăşura, sâmbătă, 13 iulie, pe Terenul Central, începând cu ora 16:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici