Wimbledon 2019 | Simona Halep, despre adversarea sa în optimi: Este uriaş ceea ce a realizat Cori Gauff

Simona Halep (7 WTA) s-a calificat, vineri, în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, iar fostul lider mondial o va întâlni în această fază pe revelaţia turneului, americanca de 15 ani Cori Gauff (313 WTA).

2622 afișări
Imaginea articolului Wimbledon 2019 | Simona Halep, despre adversarea sa în optimi: Este uriaş ceea ce a realizat Cori Gauff

Wimbledon 2019 | Simona Halep, despre adversarea sa în optimi: Este uriaş ceea ce a realizat Cori Gauff

La conferinţa de presă susţinută după succesul cu Victoria Azarenka, vineri, Halep a vorbit desprea viitoarea adversară în momentul în care Cori Gauff era condusă cu 6-3 şi 5-3, astfel că românca a crezut că o va întâlni în optimi pe Polona Hercog. Nu a fost aşa, tânara americancă salvând două mingi de meci şi ducând meciul în decisiv, unde s-a impus.

"Cu cea tânără (n. red. - Cori Gauff) nu am jucat niciodată şi nu am văzut niciun meci cu ea. Ştiu că învins-o pe Venus (n. red.- Williams), ceea ce este o mare realizare. Să joci în turul al treilea la doar 15 ani este uriaş, dar nu ştiu multe despre ea", a declarat Halep.

Cori Gauff este o jucătoarea venită din calificări. După trei victorii obţinute în calificări, americanca a câştigat alte trei partide pe tabloul principal: 6-4, 6-4, contra lui Venus Williams (44 WTA), 6-3, 6-3, împotriva Magdalenei Rybarikova (139 WTA) şi 3-6, 7-6 (7), 7-5, în jocul cu Polona Hercog (60 WTA).

Simona Halep şi Cori Gauff se vor întâlni în faza optimilor de finală la Wimbledon 2019. Data şi ora partidei urmează să fie stabilite ulterior de către organizatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici