Wimbledon 2019 | Simona Halep – Mihaela Buzărnescu se joacă miercuri, 3 iulie, de la ora 15:00

Meciul dintre Simona Halep şi Mihaela Buzărnescudin turul 2 al turneului de Grand Slam de la Wimbledon va avea loc miercuri, 3 iulie, de la ora 15:00.

264 afișări
Imaginea articolului Wimbledon 2019 | Simona Halep – Mihaela Buzărnescu se joacă miercuri, 3 iulie, de la ora 15:00

Wimbledon 2019 | Simona Halep – Mihaela Buzărnescu se joacă miercuri, 3 iulie, de la ora 15:00

Organizatorii de la Wimbledon 2019 au anunţat programul pentru ziua a treia, atunci când se va disputa şi un meci important pentru tenisul românesc, întâlnirea dintre Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu.

Cele două jucătoare se vor afla faţă în faţă pe terenul nr. 2, în jurul orei 15:00. Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu vor intra pe teren imediat după meciul dintre Stanislas Wawrinka şi Reilly Opelka.

"Dacă ar fi să spui că Mihaela o poate învinge pe Simona, atunci aici, la Wimbledon, s-ar întâmpla, mai ales că Halep a avut câteva momente dificile cu glezna stângă. Am putea spune că presiunea este pe Simona Halep, iar ea se poate reduce în funcţie de cât de apropiate sunt cele două. Dacă sunt foarte bune prietene, atunci presiunea va fi una foarte mare şi cea mai bună va învinge. Dacă nu sunt prietene apropiate, atunci presiunea va fi pe Simona. Le vom vedea pe Simona, cea mai de succes tenismenă a României, şi Buzărnescu, care a avut parte de o carieră grea, dar care este o stângace periculoasă, care loveşte mingea puternic. Eu cred că totul se va reduce la bătălia psihologică dintre ele", a spus Mats Wilander, potrivit Eurosport.

Cele două s-au mai întâlnit o singură dată în carieră, în 2008, pe zgura de la Monteroni D'Arbia, unde fostul lider mondial s-a impus în două seturi, cu 6-3, 6-0.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici