Wimbledon 2019: Tabloul optimilor de finală din competiţia fetelor

Johanna Konta a reuşit, sâmbătă, a patra victorie în sezon în faţa americancei Sloane Stephens, asigurându-şi astfel biletul de acces în optimile Wimbledon 2019, scor 3-6, 6-4, 6-1.

1234 afișări
Imaginea articolului Wimbledon 2019: Tabloul optimilor de finală din competiţia fetelor

Wimbledon 2019: Tabloul optimilor de finală din competiţia fetelor

Britanica s-a impus în set decisiv, la fel cum o făcuse şi la Brisbane, Roma sau Roland Garros şi astfel a acces pentru al doilea Grand Slam consecutiv în săptămâna a doua de întreceri. Partida dintre Johanna Konta şi Sloane Stephens a durat două ore şi două minute.

Victoria Johannei Konta în faţa favoritei 9 completează o listă stufoasă de surprize în competiţia feminină. Doar 5 dintre primii 10 capi de serie au acces în optimi la Wimbledon 2019.

Tabloul complet al optimilor, la simplu feminin:

Ashleigh Barty (#1) - Alison Riske
Serena Williams (#11) - Carla Suarez Navarro (#30)
Barbora Strycova - Elise Mertens (#21)
Johanna Konta (#19) - Petra Kvitova (#6)
Elina Svitolina (#8) - Petra Martic (#24)
Karolina Muchova - Karolina Pliskova (#3)
Simona Halep (#7) - Cori Gauff
Zhang Shuai - Dayana Yastremska

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici