Wolfsburg i-a achiziţionat pe jucătorii Koo Ja-cheoul şi Yohandry Orozco

Gruparea Wolfsburg i-a achiziţionat, luni, pe sud-coreeanul Koo Ja-cheoul, cel mai bun marcator al ediţiei din acest an a Cupei Asiei pe Naţiuni, şi pe fotbalistul Yohandry Orozco, din Venezuela, informează AFP.

5 afișări

Koo, în vârstă 21 de ani, a semnat un contract pe trei ani şi jumătate cu clubul german, care căuta întăriri după plecarea lui Edin Dzeko la Manchester City. Mijlocaşul ofensiv a marcat cinci goluri în cele şase meciuri disputate de Coreea de Sud la Cupa Asiei pe Naţiuni, unde reprezentativa ţării sale s-a clasat pe locul 3. Fotbalistul se afla sub contract cu gruparea Jeju United FC, ocupanta poziţiei a doua în campionatul Coreei de Sud.

Orozco a semnat un angajament valabil până în iunie 2015 cu Wolfsburg. Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 19 ani a fost selecţionat de şapte ori în reprezentativa ţării sale şi era legitimat la gruparea Zulia FC.

Clubul Wolfsburg ar urma să mai finalizeze transferul internaţionalului german Patrick Helmes de la Bayer Leverkusen.

În schimb, peruanul Jefferson Farfan, pentru care gruparea germană era dispusă să plătească 15 milioane de euro, nu va ajunge la Wolfsburg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici