Wolfsburg l-a demis pe antrenorul Kovac după a treia înfrângere consecutivă în campionat

VfL Wolfsburg l-a demis duminică pe antrenorul Niko Kovac, la o zi după ce, în urma înfrângerii cu 3-1 pe teren propriu cu Augsburg, a ajuns la trei înfrângeri consecutive în campionat, trimiţându-i pe Wolves pe locul 14 în Bundesliga.

158 afișări
Imaginea articolului Wolfsburg l-a demis pe antrenorul Kovac după a treia înfrângere consecutivă în campionat

Sursa foto: Facebook

Ultima victorie a lui Wolfsburg în campionat datează din 16 decembrie, iar echipa a ajuns la 11 meciuri consecutive fără victorie în Bundesliga.

„În urma analizei interne a înfrângerii cu Augsburg şi a situaţiei generale, am ajuns la decizia de a pune capăt colaborării noastre", a declarat directorul general al Wolfsburg, Marcel Schaefer.

„Regretăm această evoluţie, dar considerăm că este necesar să dăm un nou impuls echipei, pentru a stabiliza situaţia".

Kovac, fost internaţional croat, care a antrenat şi Bayern Munchen în 2018-19, a preluat conducerea echipei Wolfsburg înaintea campaniei 2022/23 şi a condus-o la un loc opt în primul său sezon la conducere.

Acest sezon, însă, a fost orice altceva decât un succes, echipa având în prezent 25 de puncte, şase peste locul de baraj pentru retrogradare.

„Bineînţeles, eu, ca antrenor principal, sunt deosebit de dezamăgit că nu am reuşit să schimbăm situaţia, în ciuda unor semne promiţătoare", a declarat Kovac, citat de Reuters.

„Îi dorim echipei, întregului club şi fanilor săi toate cele bune pentru restul acestui sezon şi în continuare."

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici