Wolves pune capăt startului perfect al lui Manchester City cu o victorie surprinzătoare

Hwang Hee-chan a marcat golul victoriei în repriza a doua a meciului de sâmbătă în care Wolverhampton Wanderers a pus capăt startului perfect al campionilor de la Manchester City în Premier League cu o victorie surprinzătoare cu 2-1 pe teren propriu.

282 afișări
Imaginea articolului Wolves pune capăt startului perfect al lui Manchester City cu o victorie surprinzătoare

Wolves pune capăt startului perfect al lui Manchester City cu o victorie surprinzătoare

Înfrângerea de la Molineux a fost a doua pentru City, în cinci zile, după ce Newcastle United a eliminat-o din Cupa Ligii, şi a năruit speranţele liderului de a-şi prelungi seria de şapte victorii consecutive în campionat.

Un autogol al lui Ruben Dias i-a dus pe Wolves în avantaj cu 1-0 în minutul 13, când centrarea lui Pedro Neto a fost deviată de genunchiul portughezului. Julian Alvarez a egalat dintr-o lovitură liberă pe lângă Jose Sa, în minutul 58.

Hwang a restabilit avantajul echipei locale după un contraatac şi împotriva cursului jocului, în minutul 66, trimiţând în plasă din apropiere, după o pasă a lui Matheus Cunha care l-a găsit nemarcat.

Cu un minut mai devreme, Craig Dawson scosese de pe linie un şut al lui Phil Foden pentru Wolves.

"Ştiam că am putea avea ocazia pe contraatac", a spus Neto. "Jucăm împotriva celei mai bune echipe din lume, dar am avut convingerea că acesta ar putea fi un punct de cotitură pentru noi. Am muncit din greu şi am luat cele trei puncte".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici