WTA Eastbourne. Simona Halep s-a CALIFICAT în turul 3 după un meci spectaculos | VIDEO

Simona Halep a evoluat pentru prima dată în acest an pe iarbă, iar jocul a arătat foarte bine. A fost solidă la serviciu, la retur, şi-a etalat loviturile spectaculoase, iar meciul din turul 2 de la Eastbourne a fost ca un antrenament pentru ea.

2631 afișări
Imaginea articolului WTA Eastbourne. Simona Halep s-a CALIFICAT în turul 3 după un meci spectaculos | VIDEO

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la WTA Eastbourne

A trecut în două seturi, 6-2; 6-0, de Su-Wei Hsieh (Taiwan; 29 WTA). Dacă în precedenta confruntare de pe iarbă Hsieh s-a impus în faţa lui Halep, acum sportiva noastră nu i-a lăsat vreo şansă. Nu a lăsat nimic la voia întâmplării şi a excelat la toate capitolele în partida care a durat 55 de minute. În privinţa break-urilor, Halep a făcut două în primul set şi trei în al doilea.

În turul 3, adversară îi va fi Polona Hercog (Slovenia; 60 WTA), care la prima vedere pare o adversară mult mai dificilă. În jocul 2 al turneului de la Eastbourne, a trecut de sportiva din Franţa Pauline Parmentier (82 WTA), cu scorul de 6-2; 2-6; 7-6.

Simona Halep nu a fost prezentă anul trecut la Eastbourne. În 2018, concursul a fost câştigat de Caroline Wozniacki.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici