Zaharia şi Murgan au fost duşi la spital în timpul meciului Gloria Bistriţa - Pandurii

Atacantul Gloriei Bistriţa, Dorel Zaharia, şi mijlocaşul echipei Pandurii, Mădălin Murgan, au fost duşi la spital după ce s-au lovit cap în cap în urma unui duel la minge, petrecut în minutul 24 al meciului dintre cele două formaţii, disputat sâmbătă, în Liga I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4 afișări

Timp de mai multe minute echipele de medici au acordat ingrijiri celor doi fotbalişti, apoi pe gazon au pătruns două salvări. Cei doi jucători au fost urcaţi în ambulanta şi transportaţi la spital.

După primele consultări, imediat după sosirea jucătorilor la spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud, s-a constatat că cei doi nu necesită spitalizare.

"Zaharia are plagă deschisă la sprânceana dreaptă, care a fost cusută, însă nu şi-a pierdut cunoştinţa, urcând în salvare pe picioarele lui. Nu are complicaţii. A fost ţinut sub sub observaţie la unitatea de Primire a Urgenţelor, nefiind spitalizat. Murgan are plagă contuză paretală stânga, cu plagă deschisă. A primit ingrijiri medicale, însă nu a necesitat spitalizarea", a declarat, pentru agenţia MEDIAFAX, doctorul Mircea Gelu Buta, directorul spitalului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici