Zamfir a demisionat de la FC Argeş, Iordan Eftimie e noul antrenor

Tehnicianul Mihai Zamfir a demisionat din funcţia de antrenor principal al echipei FC Argeş după doar trei săptămâni de la instalare, în locul său fiind numit Iordan Eftimie, ultima oară la Dacia Mioveni.

61 afișări
Imaginea articolului Zamfir a demisionat de la FC Argeş, Iordan Eftimie e noul antrenor

Iordan Eftimie (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Este debandadă totală la FC Argeş. Nu puteam pregăti o echipă numai cu jucători tineri, cu salarii foarte mici şi neplătiţi la timp. Nu pot pregăti o echipă care se zbate doar pentru evitarea retrogradării. La FC Argeş nu este acum o atmosferă pentru performanţă", şi-a motivat Mihai Zamfir decizia de a renunţa la conducerea tehnică a formaţiei din Liga a II-a.

Jucătorii formaţiei piteştene nu au mai fost plătiţi din luna martie, motiv pentru care şi-au depus memoriile pentru a deveni liberi de contract. Lotul este format acum din jucători aduşi de la echipa a doua a clubului şi de la juniori, care au salarii de la 400 la 1.500 de lei.

Mihai Zamfir este al doilea antrenor care renunţă la funcţia de antrenor la scurt timp după instalare. La 12 iulie, fostul atacant Jean Vlădoiu demisionase din aceleaşi motive de la conducerea tehnică a divizionarei secunde, după aproximativ două săptămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici