Zapata, Dayro Moreno şi Toja verificaţi suplimentar în vamă

Jucătorii columbieni ai FC Steaua, portarul Robinson Zapata şi mijlocaşii Dayro Moreno şi Juan Carlos Toja au avut probleme cu formalităţile vamale pe aeroportul din Istanbul, unde steliştii au ajuns, marţi la prânz, pentru meciul cu Galatasaray din Liga Campionilor.

13 afișări
Imaginea articolului Zapata, Dayro Moreno şi Toja verificaţi suplimentar în vamă

Zapata, Dayro Moreno şi Toja verificaţi suplimentar în vamă

Componenţii delegaţiei steliste, în frunte cu preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, au trecut fără probleme de formalităţile vamale, cu excepţia celor trei columbieni, care au rămas încă o perioadă bună de timp pentru verificări suplimentare ale vizelor. Ceilalţi jucători ai echipei "roş-albastre" au aşteptat în autocar sosirea acestora, apoi toată delegaţia s-a îndreptat spre hotelul Conrad Hilton.

Steliştii vor efectua antrenamentul oficial pe stadionul Ali Sami Yen de la ora 20.30.

Partida Galatasaray - Steaua, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 21.15, pe stadionul Ali Sami Yen din Istanbul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici