Zapata va semna pe doi ani şi jumătate cu Galatasaray

Fostul portar al Stelei, Robinson Zapata, va semna un contract pe doi ani şi jumătate cu gruparea Galatasaray, la care va avea un salariu anual de un milion de euro, informează cotidianul Milliyet.

25 afișări
Imaginea articolului Zapata va semna pe doi ani şi jumătate cu Galatasaray

Zapata va semna pe doi ani şi jumătate cu Galatasaray (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, Zapata este aşteptat la Istanbul în aceste zile şi chiar ar putea fi prezent la inaugurarea noului stadion al echipei antrenate de Gheorghe Hagi, Turk Telekom Arena.

În schimb, cotidianul Fotospor scrie că Robinson Zapata este, alături de argentinianul Sergio Romero, variantă de rezervă pentru situaţia în care Galatasaray nu va reuşi să îl achiziţioneze pe Manuel Almunia, de la Arsenal.

Galatasaray îşi va inaugura noul stadion, sâmbătă, festivităţile urmând să înceapă la ora 18.00. De la ora 20.45, echipa lui Hagi va disputa primul meci pe Turk Telekom Arena, un amical cu Ajax Amsterdam. La eveniment va fi prezent şi premierul turc Recep Tayyip Erdogan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici