Zece jucători de la "U" Cluj, puşi pe lista de transferuri

Conducerea clubului Universitatea Cluj a decis ca zece jucători, Tudor, Cruşoveanu, Jovanovici, Bolohan, Park, Haciatrian, Iodi, Baciu, Coman şi Negrean, să fie puşi pe lista de transferuri, în timp ce antrenorul Gheorghe Mulţescu a fost confirmat în funcţie.

2 afișări
Imaginea articolului Zece jucători de la "U" Cluj, puşi pe lista de transferuri

Zece jucători de la "U" Cluj, puşi pe lista de transferuri

În locul jucătorilor transferabili, conducerea clujenilor va aduce cel puţin alţi zece fotbalişti, iar jucătorii Olah, Ghindaru, Dolha, Suciu şi Villand îşi vor renegocia contractele cu Universitatea Cluj.

De asemenea, contractul dintre Universitatea Cluj şi Mamadou Zongo, internaţional din Burkina Faso, care este accidentat, a fost reziliat, a anunţat managerul general Alin Tişe.

Portarului Emil Szolomajer i se va propune un post în organigrama clubului, în timp ce jucătorii Marius Suller şi Radu Sabo, aflaţi la final de contract cu "U", vor avea o discuţie cu şefii clubului în privinţa viitorului lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici