Zenga: Dacă Inter mă cheamă, nu voi putea refuza

Antrenorul Walter Zenga a declarat, miercuri, pentru cotidianul Gazzetta dello Sport, că nu ar putea refuza o eventuală ofertă de la Internazionale Milano, după ce tehnicianul Roberto Mancini a anunţat că va pleca la finalul sezonului.

19 afișări
Imaginea articolului Zenga: Dacă Inter mă cheamă, nu voi putea refuza

Zenga: Dacă Inter mă cheamă, nu voi putea refuza

"Roberto Mancini a vorbit într-un moment de amărăciune, sunt convins că totul va fi ca înainte şi că va încheia măcar acest sezon câştigând titlul. Mereu suntem împinşi să judecăm lucrurile la cald, dar trebuie ca situaţia să fie cântărită bine. Eu am dat 22 de ani din viaţa mea clubului şi am antrenat echipe importante ca Steaua şi Dinamo Bucureşti. Dacă mă cheamă, nu voi putea refuza, deşi prefer să îl consider ca un vis pe termen lung", a spus Walter Zenga.

Antrenorul Roberto Mancini a anunţat, marţi seară, după eliminarea din optimile de finală ale Ligii Campionilor, că va pleca de la echipa Internazionale Milano, unde este legitimat Cristian Chivu. Mancini, în vârstă de 43 de ani, se află pe banca tehnică a milanezilor din 2004, reuşind să câştige două titluri de campion al Italiei (2006 şi 2007), două Cupe ale Italiei (2005, 2006) şi două Supercupe ale Italiei (2005, 2006).

Contractul lui Mancini cu Internazionale Milano expiră în vara anului 2012.

Presa internaţională scrie că principalul favorit pentru a-i lua locul lui Mancini este portughezul Jose Mourinho.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici