Zenga: Sper ca Italia şi România să fie în grupe diferite la Euro-2008

Antrenorul formaţiei Dinamo Bucureşti, Walter Zenga, a declarat, vineri, că speră ca echipele naţionale ale Italiei şi României să se afle în grupe diferite la turneul final al Campionatului European din 2008.

1 afișare
Imaginea articolului Zenga: Sper ca Italia şi România să fie în grupe diferite la Euro-2008

Zenga: Sper ca Italia şi România să fie în grupe diferite la Euro-2008

"Am vorbit tot timpul cu fotbaliştii care au fost la naţională. Sunt fericiţi acum deoarece au făcut lucruri importante pentru fotbalul românesc. Înseamnă foarte mult pentru ei. De acum încolo nu ştiu ce se poate întâmpla, dar naţionala României este printre primele din Europa. Sper ca Italia şi România să fie în grupe diferite la Euro-2008", a spus Zenga.

Întrebat dacă este interesat de postul de selecţioner al României în cazul în care Victor Piţurcă ar renunţa la această funcţie, Zenga a afirmat: "Nu are rost să vorbim despre astfel de lucruri. România are antrenor şi nu înţeleg de ce Piţurcă trebuie să plece. Dacă are oferte e altceva, dar eu cred că a făcut numai lucruri bune la naţională".

Reprezentativa de fotbal a României s-a calificat, miercuri, la turneul final al Campionatului European din 2008, la opt ani de la ultima performanţă similară. În schimb, Italia, campioana mondială en-titre, nu şi-a asigurat deocamdată calificarea la Euro-2008, cu două etape înainte de finalul preliminariilor aflându-se pe locul trei în grupa B, cu 23 puncte, fiind devansată de Scoţia - locul doi, 24 puncte, şi Franţa - locul 1 - 25 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici