Ziar turc: Galatasaray a plătit cinci milioane de euro pentru Stancu

Cotidianul turc Milliyet scrie, vineri, că gruparea Galatasaray a informat Bursa din Istanbul că l-a achiziţionat pe atacantul Bogdan Stancu cu cinci milioane de euro, în timp ce serviciile portarului Robinson Zapata şi le-a asigurat gratis.

26 afișări
Imaginea articolului Ziar turc: Galatasaray a plătit cinci milioane de euro pentru Stancu

Ziar turc: Galatasaray a plătit cinci milioane de euro pentru Stancu (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Bogdan Stancu va primi în acest sezon 500.000 de euro, în 2011-2012, 1,1 milioane de euro, în 2012-2013, 1,15 milioane de euro, în 2013-2014, 1,2 milioane de euro şi în 2014-2015, 1,25 milioane de euro. Fotbalistul va mai fi recompensat pentru fiecare meci cu 10.000 de euro.

Zapata va avea la Galatasaray un salariu garantat de 750.000 de euro (250.000 de euro pentru returul actualului sezon şi 500.000 de euro pentru sezonul următor). În plus, columbianul va primi în acest sezon 9.000 de euro pentru fiecare meci jucat, iar în sezonul viitor câte 10.000 de euro pe partidă.

Pentru Yekta, Galatasaray a plătit 3,75 milioane de euro. Yekta Kurtuluş va încasa în returul acestui sezon 250.000 de euro, iar în celelalte patru sezoane din contract câte 500.000 de euro. El va mai primi pentru fiecare meci în acest campionat şi în sezonul viitor 6.000 de euro şi în sezoanele următoare suma va creşte cu câte 1.000 de euro de meci pentru fiecare sezon.

Şi aceste informaţii au fost comunicate Bursei.

Clubul turc Galatasaray Istanbul a anunţat, vineri, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, transferurile jucătorilor Bogdan Stancu şi Robinson Zapata, de la Steaua, dar şi pe cel al turcului Yekta Kurtuluş, de la Kasımpaşa.

Galatasaray s-a înţeles cu portarul columbian Robinson Zapata, sosit la echipa antrenată de Gheorghe Hagi din postura de jucător liber de contract, pentru un an şi jumătate, cu atacantul Bogdan Stancu pe patru ani şi jumătate, iar cu Yekta Kurtuluş tot pentru patru ani şi jumătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici