Zlatan Ibrahimovic, „arogant” şi la despărţirea de LA Galaxy: Am venit, am văzut, am cucerit. Acum reveniţi la baseball

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic, în vârstă de 38 de ani, a anunţat, marţi, oficial, că părăseşte clubul LA Galaxy după două sezoane, mulţumindu-le fanilor americani că l-au făcut să se simtă viu şi recomandându-le să se întoarcă de acum... la baseball.

2751 afișări
Imaginea articolului Zlatan Ibrahimovic, „arogant” şi la despărţirea de LA Galaxy: Am venit, am văzut, am cucerit. Acum reveniţi la baseball

FOTO | Zlatan Ibrahimovic, mesaj surprinzător la despărţirea de LA Galaxy: Am venit, am văzut, am cucerit. Acum reveniţi la baseball

„Am venit, am văzut, am cucerit. Mulţumesc, LA Galaxy, pentru că m-ai făcut să mă simt viu din nou. Fanilor le spun: L-aţi vrut pe Zlatan, vi l-am dat pe Zlatan. Cu plăcere. Povestea continuă... Acum întoarceţi-vă la baseball", a scris, pe Facebook, atacantul suedez.

Anunţul fotbalistului vine la câteva zile după ce comisarul ligii profesioniste nord-americane (MLS), Don Garber, a declarat, citat de Reuters, că Zlatan Ibrahimovic va reveni la clubul italian de fotbal AC Milan.

Atacantul a mai jucat la AC Milan, Juventus şi Inter Milano. În MLS, suedezul are o statistică impresionantă. A marcat 53 de goluri în 58 de apariţii.

Foto: Facebook

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici