Zonă specială pentru tinerii spectatori, la Marele Premiu de F1 al Belgiei

O zonă specială, numită "Zona 17/27" va fi rezervată tinerilor spectatori la Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei, care va avea loc în data de 24 august, pe circuitul Spa-Francorchamps.

73 afișări
Imaginea articolului Zonă specială pentru tinerii spectatori, la Marele Premiu de F1 al Belgiei

Zonă specială pentru tinerii spectatori, la Marele Premiu de F1 al Belgiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Scopul este de a aduce tinerii la F1, de a-i atrage la Francorchamps propunându-le ceva foarte atractiv", a declarat un consultant al Spa Grand Prix.

Tinerii vor avea acces în zona specială plătind 125 de euro pentru trei zile (vineri, sâmbătă şi duminică), cu posibilitatea de a-i oferi biletul unui prieten în oricare din cele trei zile.

"Ideea este de a face un fel de zonă Festival cu mai multe atracţii şi cu wi-fi gratuit şi permanent, precum şi cu loc de parcare", a adăugat consultantul.

DJ cunoscuţi, ca Maxi Djazz, Faithless şi DJ Furax vor asigura fondul muzical. În zonă se vor afla şi simulatoare de Formula 1.

Deţinătorii biletelor 17/27 pot câştiga numeroase premii (vizite la paddock, nopţi la hotelul circuitului, permise VIP...).

Circuitul Spa a atras anul trecut 60.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici