Zotta: Avem un acord de principiu cu Daniel Paulista

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că mijlocaşul brazilian Daniel Paulista şi-a dat acordul de principiu de a evolua la gruparea giuleşteană, urmând să sosească în ţară în următoarele zile.

17 afișări
Imaginea articolului Zotta: Avem un acord de principiu cu Daniel Paulista

Zotta: Avem un acord de principiu cu Daniel Paulista (Imagine: www.meusport.com)

"Avem un acord de principiu cu Daniel Paulista, dar transferul nu este făcut. El o să vină zilele astea la Bucureşti şi o să discutăm mai multe. Oricum nu are rost să discutăm acum de perioada contractului, pentru că nu e realizat în momentul de faţă", a declarat Zotta.

Prezent la Casa Fotbalului, unde Comisia de Disciplină a FRF discută cazul antrenorului Jose Peseiro, eliminat duminică în timpul derbiului cu Dinamo, directorul general-adjunct Grigore Sichitiu nu a dorit să dezvăluie numele mijlocaşului care ar urma să sosească în România: "Săptămâna aceasta va mai veni un mijlocaş central dar nu pot să vă spun exact numele".

Fotbalistul Daniel Paulista, în vârstă de 26 de ani, evoluează în prezent la echipa Sport Recife, conform presei braziliene transferul urmând a se perfecta contra sumei de 800.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici