Zotta confirmă demisia lui Bergodi

Directorul general Constanmtin Zotta a confirmat, luni, că tehnicianul Cristiano Bergodi a demisionat din funcţia de antrenor al echipei Rapid şi a prezentat actul de demisie al italianului, care era datat din 6 octombrie.

4 afișări
Imaginea articolului Zotta confirmă demisia lui Bergodi

Zotta confirmă demisia lui Bergodi

Zotta a prezentat, într-o conferinţă de presă, actul de demisie, pe care l-a primit, sâmbătă, 6 octombrie, în jurul orelor 11.30 - 12.00.

"Sâmbătă, la 11.30-12.00, Cristiano, vizibil afectat de un articol din presa de sâmbătă, a venit şi şi-a înaintat demisia. Pe moment, nici nu am ştiut ce să cred, pentru că vineri, după ore întregi, îl convisesem să rămână definitiv. Sâmbătă, nu am vrut să facem publică demisia, pentru că urma un meci cu Farul pe care trebuia să-l câştigăm. După meci am aşteptat o retragere a demisiei, dar nu s-a întâmplat. Iar acum o jumătate de oră, o oră, a avut loc o şedinţă a Consiliului de Administraţie, în care s-a aprobat demisia lui Bergodi", a spus Zotta, care a menţionat că interimatul va fi asigurat de secundul Marian Rada.

Zotta a precizat că jucătorii echipei Rapid vor fi anunţaţi de demisia lui Bergodi, marţi, la antrenament.

Bergodi a declarat, joi, 4 octombrie, după remiza cu FC Nurnberg, scor 2-2, sinonimă cu ratarea calificării în grupele Cupei UEFA, că este foarte probabil să demisioneze şi să revină în Italia. Însă vineri a revenit asupra deciziei şi a rămas la Rapid.

Cristiano Bergodi a mai intenţionat o dată să demisioneze de la Rapid, la 27 iulie, după câştigarea Supercupei României, însă a revenit asupra deciziei.

Fostul jucător al echipei Lazio Roma, care împlineşte 43 de ani la 14 octombrie, pregăteşte echipe din România din 2005. După un sezon la FC Naţional, el a condus anul trecut formaţia CFR Cluj, iar în această vară a semnat cu Rapid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici