Zotta: Peseiro este un antrenor valoros

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că decizia Consiliului de Administraţiei de a-l reinstala în funcţie pe Jose Peseiro este bună, deoarece tehnicianul portughez este un un antrenor valoros.

8 afișări
Imaginea articolului Zotta: Peseiro este un antrenor valoros

Zotta: Peseiro este un antrenor valoros ( Imagine: Mediafax Foto)

"Decizia Consiliului de Administraţie de astăzi este bună, pentru că avem jucători valoroşi în lot şi un antrenor valoros. Trebuie să se înţeleagă faptul că este foarte greu, dacă nu chiar imposibil, să construieşti o echipă când ai peste zece jucători noi în lot. Eu sunt sigur că lucrurile se vor schimba mult în bine de acum înainte", a spus Zotta.

Oficialul giuleştean a explicat că vina evoluţiilor slabe din ultima perioadă nu îi aparţine numai lui Jose Peseiro, ci şi conducerii executive, şi jucătorilor. "Vina pentru evoluţia echipei din ultimele partide îmi revine şi mie, şi lui Sichitiu, şi lui Peseiro, şi jucătorilor, tuturor. Toţi suntem vinovaţi. Împreună am adus aici această echipă, împreună trebuie să facem totul pentru a o ridica", a adăugat directorul general.

Zotta l-a contrazis pe directorul general adjunct, Grigore Sichitiu, care afirmase că Jose Peseiro a semnat un alt contract cu gruparea giuleşteană. "Nu e alt contract între noi şi Peseiro. El rămâne în aceleaşi condiţii ca şi până acum", a explicat Zotta.

Tehnicianul Jose Peseiro a fost suspendat, joi, din funcţia de antrenor principal al formaţiei Rapid după eliminarea din Cupa UEFA. În locul său, interimatul la conducerea tehnică a echipei a fost preluat de Nicolae Manea şi Grigore Sichitiu. Duminică seară, după înfrângerea cu 2-0 suferită în partida din deplasare cu Pandurii Târgu Jiu, acţionarul majoritar Fathi Taher a anunţat că va fi instalat un nou antrenor.

Deşi a fost suspendat din funcţie, Jose Peseiro a refuzat să renunţe la înţelegerea cu FC Rapid, solicitând suma de 500.000 de euro, specificată în contract în cazul rezilierii unilaterale a contractului. Tehnicianul portughez s-a prezentat în fiecare zi la biroul său de la baza sportivă Pro Rapid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici