Cafeaua alungă herpesul

O ceaşcă de cafea poate să pună pe fugă virusul herpesului şi, în plus, constituie un leac pentru cancerul de colon, arată ultimele cercetări realizate în acest domeniu. Băutura preferată a multora dintre noi are proprietăţi antivirale, spun cercetătorii japonezi, după ce au testat 15 tipuri de cafea.

47 afișări
Imaginea articolului Cafeaua alungă herpesul

Cafeaua alungă herpesul (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, ei au descoperit că în extractul de cafea (indiferent de tipul folosit) există un ingredient care distruge virusul herpetic prin contact direct şi împiedică răspândirea lui la celelalte celule învecinate.

Citeşte mai multe despre beneficiile consumului de cafea pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici