Ce exerciţii fizice trebuie să faci pentru o viaţă sexuală mai bună

Genoflexiunile, ridicările de gantere, exerciţiile Kegel şi cele pentru abdomen cu mingea de stabilitate, ori "podul" stimulează libidoul, susţin specialiştii în sexologie.

303 afișări
Imaginea articolului Ce exerciţii fizice trebuie să faci pentru o viaţă sexuală mai bună

Ce exerciţii fizice trebuie să faci pentru o viaţă sexuală mai bună (Imagine: Shutterstock)

Specialiştii în sexologie susţin că există anumite exerciţii fizice care măresc libidoul sau te ajută să obţii performanţe sexuale. Experţii citaţi de site-ul "Woman'sDay" oferă câteva exemple de exerciţii benefice pentru viaţa sexuală.

1. Genoflexiunile pot mări fluxul sangvin din unele zone care stimulează libidoul, potrivit specialistului Debbie Mandel. "Acest tip de exerciţiu creşte presiunea sanguină de la nivelul organelor genitale. Acest lucru este esenţial pentru o partidă de sex reuşită", adaugă Mandel. Pentru rezultate benefice, expertul recomandă ca atunci când facem genoflexiuni să ţinem picioarele depărtate cât distanţa dintre umeri, iar călcâiele trebuie să stea lipite de podea. "Cu cât ne lăsăm mai jos, cu atât efectul va fi mai puternic asupra organelor genitale. Când revenim la poziţia iniţială trebuie să ţinem muşchii abdominali încordaţi. Genoflexiunile se fac încet şi, ca libidoul să fie stimulat, sunt necesare până la 30 de genoflexiuni", spune Debbie Mandel.

Citeşte mai multe despre exerciţiile fizice care măresc libidoul pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici