- Home
- Ştiinţă-Sănătate
- (16.10.2017, 06:59)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Ce fruct de sezon recomandă întotdeauna Mihaela Bilic: ”Accelerează metabolismul, înlătură oboseala şi creşte performanţele fizice şi intelectuale”
Nutriţionistul Mihaela Bilic recomandă să profităm de acest anotimp pentru a face o cură sănătoasă cu aceste fructe, scrie ONE.
1184 afișări

Ce fruct de sezon recomandă întotdeauna Mihaela Bilic: ”Accelerează metabolismul, înlătură oboseala şi creşte performanţele fizice şi intelectuale”
Iată ce a scris pe pagina sa de facebook:
”Când e vorba de toamnă e vorba de nuci. Însă, momentul ideal să le consumăm, e cât sunt încă crude, pline de iod şi mai uşor de digerat.
Când vine vorba de fructe oleaginoase ştim că sunt gustarea ideală, săţioasă, pline de fibre, minerale şi grăsimi nesaturate valoroase pentru sănătate. Însă magazinele sunt pline de produse exotice, care nu cresc pe meleagurile noastre, aşa că ne trezim mâncând alune, caju, fistic şi migdale iar de nuci uităm cu totul!
ULTIMELE ȘTIRI
-
Cuvinte pe care le-ai pronunțat greșit în 2023. Lista realizată de Babel
-
România pierde cu Germania şi este ca şi eliminată de la mondialul de handbal feminin
-
Cererea de strămutare a dosarului lui Cătălin Cherecheş a fost respinsă
-
Războiul din Ucraina, ziua 653. Rusia şi-a transformat economia în una de război. Expert: Europa va fi vulnerabilă în faţa unei agresiuni ruseşti în viitor dacă nu accelerează "investiţiile în producţia de muniţie"
Aceste fructe se numesc oleaginoase pentru că au concentrate multe grăsimi în structura lor. Grăsime înseamnă multe calorii dar şi mai greu de digerat, mai ales când avem o bilă leneşă. Cu cât aceşti sâmburi sunt mai uscaţi şi mai deshidrataţi „cad” mai greu, aşa că multe persoane aleg să-i consume după ce îi ţin câteva ore în apă. Pentru nuci există însă o soluţie şi mai bună: mâncate cât sunt crude, au doar beneficii: sunt pline de apă şi de nutrienţii pe care orice plantă are interesul să-i concentreze în seminţe pentru a asigura perpetuarea speciei. Sămânţa este pentru vegetale ceea ce oul este pentru lumea animala: esenţa vieţii.
Nu asteptaţi ca nucile să se usuce şi să se râncezească prin cămară, faceţi de pe acum o cură de minerale şi iod, accelerază metabolismul, înlătură oboseala şi creşte performanţele fizice şi intelectuale. Un pumn de miez de nucă zilnic…e la îndemâna oricui.”






Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.




CANCAN.RO


ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
ieri, 22:21
A fost stabilită culoarea anului 2024: Peach Fuzz, o nuanţă „caldă şi confortabilă”
-
ieri, 22:15