Ce semne transmite organismul atunci când alimentaţia e nesănătoasă

Dieta bogată în kilocalorii, grăsimi "rele", săracă în vitamine, minerale şi antioxidanţi poate duce la apariţia oboselii, depresiei şi a lipsei de concentrare, potrivit Gândul.

49 afișări
Imaginea articolului Ce semne transmite organismul atunci când alimentaţia e nesănătoasă

Ce semne transmite organismul atunci când alimentaţia e nesănătoasă (Imagine: www.gandul.info)

Oboseală, stări de depresie, pierderi de memorie şi probleme cu tenul sunt câteva dintre semnele pe care organismul le transimte atunci când dieta este bogată în kilocalorii şi grăsimi nesănătoase, săracă în vitamine, minerale şi antioxidanţi.

Specialiştii în nutriţie citaţi de site-ul Yahoo Shine oferă soluţii pentru combaterea tuturor acestor probleme.

Tenul palid, cu aspect nesănătos, este rezultatul unei diete bogate în carbohidraţi "negativi", asimilaţi din băuturile carbogazoase îndulcite sau din pâinea albă. În plus, pielea poate căpăta un aspect uscat şi este predispusă ridurilor dacă regimul este bazat pe preparate de tip fast-food. Fructele, precum portocalele, mango, ananasul şi legumele, printre care ardeii, morcovii sau cartofii, sunt surse importante de vitamina C şi antioxidanţi, precum beta-caroten, beneficii pentru stimularea colagenului natural al pielii.

Citeşte mai multe despre ce semne transmite organismul atunci când alimentaţia e nesănătoasă pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici